""
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Bli medlem i Arlövs Boll o Idrottsförening
BLI MEDLEM
Välkommen till Arlövs BI
 
Ledarutbildning SVFF D
2023-01-29 19:49

I helgen har det varit utbildning för våra ledare i klubbstugan! 

Vi ser det väldigt lärorikt och viktigt att våra aktiva ledare får den utbildning de behöver för att göra ett så bra arbete som möjligt för alla våra spelare! 

 

Vi tackar Samir från Skånes fotbollsförbund för en lärorik dag!

 

 

Dam Senior
Nu är premiären avklarad för Arlövs damlag.
2023-01-29 18:27, Dam Senior
Det blev en match med blandade svar. Jag är väldigt nöjd med att vi har 15 spelare med till dagens match. Spelarna är allt från 13 till 50 år och i varierande formstatus. Naturligtvis så är det inte optimalt att börja mot ett hårt satsande Höllviken som siktar på att ta sig upp i division 3 det här året. 
Vi önskade att spela 3x30 minuter men fick nöja oss med 2x45 och kunde på så vis testa två olika formationer. 

Matchen startade med ett lite trevande spel. Vi hängde bra med trots att Höllviken hade många fint slagna hörnor stod det fortfarande 0-0 efter 25 minuter. 
Vi var inte tillräckligt trygga med bollen och litade inte på vårt passningsspel i första halvlek. Det resulterade i att vi fick försvara och jaga mycket vilket gjorde att vi blev trötta. Underläge med 3-1 i paus. Det var redan bestämt att vi skulle byta formation till andra halvlek och den passade oss lite bättre samtidigt som vi blev lite tryggare med boll. I 30 minuter vann vi boll på mitten och fick igång våra anfall på kanterna. Ebba slår två bra hörnor i matchen som båda resulterar i mål. Vi reducerar till 2-3 och får lite extra energi innan gamla skador gör sig påminda.

Sista kvarten har orken förlängesedan tagit slut hos de flesta. Några spelare imponerar överlag och hela försvaret håller en bra linje i stora delar av matchen. Våra två inlånade flicklagsspelare Hevi och Leo gör sin första 11-manna match och dessutom debut i seniorsammanhang. Jag är naturligtvis nöjd med att ha en rutinerad Marie på bänken som fick göra några minuters inhopp. Vi ska inte glömma bort att vi har tre fantastiska spelare längst bak som idag får ta på sig handskarna och agera målvakter. 

Dagen avslutas med Roffes grillade Hamburgare och vi tar med oss det bästa till kommande matcher.
 
/Marina & Elin
Dam Senior
Missa inte första matchen för våra Dam Seniorer
2023-01-28 17:01, Dam Senior

Missa inte matchpremiären för vårt nystartade damlag!

 

Nu på söndag, 29 januari kl 12:30 smäller det!!

Välkomna till Åkarps IP för att heja och stötta tjejerna!

 

Hoppas vi ses ⚽️😍

Tränarna har blivit intervjuade av Skånesport, gå gärna in och läs; Intervju med våra Seniordamtränare

Fotografering den 4 februari
2023-01-26 13:26

Hej

Lördagen den 4 februari kommer vi ta våra lagfoto samt enskilda bilder.

Det är Express-bild som kommer sköta detta. 

NI har fått en blankett som ska fylla i och tas med senast på fotodagen! (Har ni inte fått lappen, så kommer den på nästa träning)

INGET
köptvång men blankett måste fylls i för att kunna genomföra fotograferingen!


Viktigt att ni kommer i god tid då tiderna nedan är hålltider så att säga.


Varje lag kommer få en kallelse med er exakta tid!!!  Svara på denna precis som ni gör vid träning/match

 

Utespelare tar med sig blå matchshorts, blå Stanno strumpor, målvakter tar med sig det som ni brukar ha på er.

ALLA ska ha med sig RENA fotbollsskor!!!


Matchtröjor har vi med till er!!
Vi kommer även att ha med lite reservkläder!

 

Annika & Git

Arlöv BI har lyckats få ihop ett damlag 2023
2023-01-24 07:53

Arlöv BI har lyckats få ihop ett damlag 2023. 

 

Med gemensamma krafter har vi under fyra månader 2022 jobbat ihop en trupp inför säsongen 2023. Det är en enorm glädje att återigen få se ett damlag i ABI. Spelarna som ska representera truppen är främst återvändare eller från närliggande kommuner. De flesta av dem har någon gång spelat tillsammans i tidigare klubbar. Några har haft ett längre uppehåll men ser nu sin möjlighet att damma av fotbollsskorna och skaffa nya bekantskaper.

 

Efter en mjukstart med 5-6 spelare är vi nu en trupp på 19 st. Vi är stolta att få se hur gruppen utvecklas och har kul tillsammans. Det är mycket glädje både på träningar och i andra sociala aktiviteter. Tjejerna börjar hitta sina roller och jag vet att det här gänget kommer att hjälpas åt på alla positioner. Försäsongen startar i januari med två träningar i veckan och sedan blir det några träningsmatcher innan serien i division 4 drar igång. 

 

Vi fortsätter även arbetet med att komplettera truppen ytterligare och hoppas kunna få in 5-6 spelare till. Med dessa blandade åldrar är det mycket som händer med skola, jobb och familj vilket gör att alla inte alltid kan prioritera träning och match.

 

Nivån är satt utifrån att vi ska lära och utvecklas tillsammans så det gör inget om man känner sig helt grön. Vi har sett att ambitionen hos tjejerna är hög och det går väldigt lätt att anpassa sig till den här truppen. Det är en härlig mix av vinnarskallar, äkta par och syskon.

 

Marina Berlin och Elin Tu kommer att träna laget och de har båda växt upp i Burlövs kommun. Men det var i Uppåkra IF som de fördes samman för ett decennium sedan när Elin var en mycket duktig spelare och Marina var assisterande tränare i damlaget. Elin drabbades tyvärr av allvarliga knäskador och fick pausa fotbollskarriären.

 

Nu väntar ett spännande år i Arlövs BI. 

 

//Marina och Elin

 

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
Pojkar 2013, 15/01 17:03 
P2009, 12/01 20:55 
Fotbollsskola 2016/2017, 11/01 10:50 
Pojkar 2015, 20/12 18:43 
 
Huvudsponsor
 
Sponsorer
Everysport Herr, Div 6 , Skåne Sydvästra A
 
Svenska Spel
Sponsorhuset