SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Arlövs Boll o Idrottsförening
Fotboll

P2011
Välkomna till P2011!
 
Våra träningstider är:
Måndagar: 18.00-19.30 Kronetorpsvallen 
Onsdagar: 18.00-19.30 Kronetorpsvallen
 
 
 

Träningar, matcher och cuper kan ni se i kalendern!

 
Vill du kontakta oss?
 
Rebecca och Mattias
 
 
Allt gott har ett slut, 7 mot 7 spelet är nu ett minne blott
2023-10-23 00:21

Allt gott har ett slut, 7 mot 7 spelet är nu ett minne blott! 

Helgens avslutande match spelades mot Uppåkra IF hemma på Kronetorp. 

Som vanligt var det jämt in i det sista. 👌

Killarna gjorde en suverän insats och spelade bra fotboll i 60 minuter!

 

Imorgon vänder vi blad och slår upp kapitlet som handlar om 9 mot 9. Detta äventyr startar som så mycket annat, på Kronetorpsvallens underbara grusplan.. 

Ledarutbildning
2023-02-25 22:27

Idag har vårt lag varit med på ledarutbildning, där ledarna som gått utbildning fick använda våra spelare till att öva på sina moment. 

 

Vi vill tacka er killar som ställde upp med kort varsel och gjorde ert bästa! 

Vi säljer Bingolotter!
2022-11-15 18:37

Nu har Bingolotterna kommit! 

 

Vi säljer bingolotter till uppesittarkvällen, 23 december! 

Enkellott: 100 kr 

Dubbellott: 200 kr 

 

Vill du vara med och stötta våra ungdomar och föreningslivet? Ta gärna kontakt med någon av spelarna i laget, eller maila till oss på p2011@arlovsbi.se 

 

Tack för ert stöd!

P2011

Ingen träning idag 28/9
2022-09-28 15:47

Planerna är vattensjuka så vi kan inte träna på dem

Eskilscupen 2022 är över!
2022-08-09 16:20
Ladda album (+33 bilder) >>

4 dagars läger och cupspel var precis vad vi behövde för att sparka igång höstsäsongen 2022. 

 

Vi samlades på torsdagseftermiddagen för gemensam resa till Helsingborg och vårt nya hem, Wieselgrensskolan.  In med all packning och lite lättare bäddning sen var det dags att gå mot Stadsparken och den gemensamma paraden som slutade vid Slottshagen. Kvällen avslutades på Max där vi åt en massa sallad, eftersom vi alla är idrottare.... :)

 

Fredagen började med väckning 06.00, på med matchkläder och gå ner mot frukosten. Första matchen spelades mot Helsingborg Östra, en regning och jämn match. Vi fick den ultimata starten på detta äventyr, dyngsura in till underkläderna.. 

 

Vi spelade ytterligare två matcher denna dag, en mot Ängelholm FF och en mot danska Nödebo. Vi gör många mål och spelar stundtals väldigt bra fotboll genom hela dagen. Tillbaka till skolan för dusch samt middag, därefter gick vi mot bowlinghallen för att avgöra vem som är bäst inom denna mycket udda sport. Rebecca vann, så det behöver vi ej prata mer om.. :) 

 

Lördagmorgon, alla spelare och ledare vaknade pigga och utvilade efter 9 timmars sömn. Dags för mellanrunda, denna gång möter vi Laholm, Råå och Fortuna. Vi fortsatte att göra mål, men släppte tyvärr in lite för många. Skadorna avlöste varandra, men alla killar kämpade på in i det sista. Sista matchen mot Fortuna var dagens bästa. Kvällen avslutades med kortspel, quiz och lördagsgodis i klassrummet. 

 

Finaldagen, cupens sista dag. Vi började dagen med en tidig match mot Växjö, en väldigt bra match från våra sida. Match två möter vi Fortunas andra lag, det enda vi kommer ihåg från denna match är det regnade otroliga mängder regn på de 30 minuter som vi spelade. 

 

Snabbt mot skolan för torra kläder, lunch och packning inför hemgång. Sista matchen möter vi Hovås Billdal, där vi nog gör en av våra bästa matcher för hela helgen. Vi springer för varanadra och killarna tömde verkligen tanken denna match. Det märkte man inte minst efter slutsingnalen då många killar var väldigt ledsna och nerstämda. 

 

Vi ledare vill rikta det största och mest tacksamma tacket till Malin och Björn som hängde med och gjorde denna resa tillsammans med oss. Utan er två hade allting blivit svårare. Så återigen, stort tack för allt ni gjorde!

 

Vi åker till cupen med 9 spelsugna killar. ALLA kämpade så gott man kunde genom alla 9 matcherna. Vissa matcher gjorde mer ont än andra, lite bandage, ispåsar samt plåster behövdes på sina håll. Men det var aldrig någon som ens funderade på att ge upp! Vi är stolta över hur killarna tog hand om varandra, jobbade för varandra på plan. Till att man väntar in sista man i matsalen eller att man delar med sig av något man själv hade med sig. 

 

På det stora hela så tror jag att alla hade väldigt roligt, även om sista matchen kanske är det som sitter fast i huvudet på vissa. Massor med skratt och roliga stunder är vad vi tar med oss. Sist men inte minst vill vi tacka klubben för att få möjligheten att åka på denna cup istället för Halör som blev inställt pga covid. 

 

Nu längtar vi till nästa läger! 

 

Say wallah, Sidobollarna!

 

MVH
Mattias och Rebecca

 

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Arlövs Boll o Idrottsförening, 04/04 14:29 
Arlövs Boll o Idrottsförening, 30/03 20:05 
Arlövs Boll o Idrottsförening, 27/03 10:32 
Arlövs Boll o Idrottsförening, 26/03 12:33 
Arlövs Boll o Idrottsförening, 25/03 16:02 
Arlövs Boll o Idrottsförening, 19/03 11:09 
 
Huvudsponsor
 
Sponsorer
Everysport Herr, Div 6 , Skåne Sydvästra A
 
Svenska Spel
Sponsorhuset