Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.


Glöm inte ställa fram klockan!!!
2020-03-28 18:55
Natten till söndag 29/3 ska vi ställa fram klockan. 

Tänk på detta ni som har träning o matcher!

ABI
Träning är toppen i kombination med försiktighetsåtgärder...
2020-03-26 13:58
Corona information: 

Idrott och träningsaktiviteter kan fortsätta, men vissa försiktighetsåtgärder bör vidtas för att minska risken för spridning av covid-19.
Träning utomhus är att föredra.

 

Fysisk aktivitet är bra för folkhälsan, idrott och träning ska därför fortsätta, anser Folkhälsomyndigheten.

Träningar, matcher eller lokala cuper behöver inte ställas in med anledning av epidemin, och gym, simhallar och idrottshallar kan hålla öppet.


Däremot kan aktiviteterna behöva anpassas för att minimera riskerna för smittspridning. Folkhälsomyndigheten har haft en dialog med bland annat Riksidrottsförbundet, och ger bland annat följande rekommendationer till den som ansvarar för idrotts- och träningsaktiviteter:

Den som är sjuk, även med milda symtom, ska inte delta i aktiviteter alls, utan stanna hemma till och med två dagar efter tillfrisknande. Insjuknar man under idrottsaktivitet ska man gå hem direkt.


Så, vi kör träning som vanligt och passar på att njuta av det fina vårvädret. 

 

ABI

 

Praktisk träningsväska....
2020-03-25 12:58
Från och med idag kan denna "gympapåse" köpas på klubben i samband med material utdelningen!Träning sker som vanligt!
2020-03-19 10:31

Hej då det kommer lite frågor kring träningar. Vi vill bara uppdatera:


Vi följer utvecklingen noga och tar i nuläget beslut hur vi ska agera på Folkhälsomyndighetens rekommendationer vilka såväl Svenska Fotbollförbundet och Skånes Fotbollförbund följer.


 Just nu har vi följande beslut:


  • Träning och matcher utomhus fortsätter tillsvidare som planerat enligt de restriktioner vi har fått. Om Folkhälsomyndigheten framöver ger andra rekommendationer återkommer vi så snart vi kan.   

  • Alla spelare, ledare och föräldrar som har några sjukdomssymptom ber vi att stanna hemma. Känner ni er krassliga och/eller hängiga är det bättre att stanna hemma och ta det säkra före det osäkra.

  • Alla som har varit utomlands i drabbade områden stannar hemma från all verksamhet 14 dagar

  •  Vi ber er alla att vara extra noggranna med hygienen och tvättar händerna (mellan fingrar och tummar också viktigt) samt handleder ofta samt extra noga, minst 20-30 sekunder, med tvål.

  • Använd egna vattenflaskor för minskad risk för smittspridning.

  • Om möjligt ber vi er att byta om och duscha hemma. Gäller såväl på hemma- som på bortaplan.

  • Matchgenomgång sker utomhus och så även halvtidssamlingar. 

  • För våra barn och ungdomar i föreningen är det ni som föräldrar som har det yttersta ansvaret. Det är ni som tar alla beslut gällande ert eget barn, det kan varken ledarna, laget eller föreningen göra.

  • Ledarna har själv rätt att besluta om samtliga träningar och matcher dag för dag. Viktigt att ledarna även informerar kansliet per mejl om ni bestämmer er för att ställa in någon träning eller match.

 

När det gäller matcher, cuper och turneringar som har färre deltagare/åskådare än 500 så är det idag inga restriktioner från varken myndigheter eller fotbollsförbund utan att dessa matcher ska kunna spelas. 

Vi har stor respekt och förståelse för att det finns oro kring detta, och att alla undrar hur man ska hantera den. 


Sedan tidigare har Skånes FF gått ut med beslut där man uppmanar alla föreningar att inte genomgå någon handskakningsprocedur varken innan, under eller efter träning och match.

  

Se till att hela tiden hålla er uppdaterad via vår hemsida, Skånes FF, SvFF, Folkhälsomyndigheten och UD. Vi kommer även att hålla er uppdaterade via sociala medier.


För ytterligare frågor kontakta vårt kansli per mejl eller telefon.

 

Hälsningar

Styrelse och kansli i Arlöv BI

Herr
ABI Herr - Lunds BOIS, 0 - 4 (0 - 4) DM Match
2020-03-16 13:08, Herr

Söndagens match ute i Åkarp mot Lunds Bois blev precis tvärtemot tisdagens match. 


ABI började matchen på halvfart och med ett sömnigt försvar satte Lund in 0-1. Det dröjde inte länge till tills en onödig frispark gavs till de för randiga och en helt omarkerad Lunds spelare får komma fri och sätta till pannan, 0-2. 


Arlövs spelarna började ge signaler om att kroppen var helt slut och det var spelet i ABI också. Arlöv går till halvtidsvila med 0-4. I andra halvlek vaknar ABI till och skapar några anfall med två stycken frilägen som inte resulterade i något mål. Återigen bjuder ABI in motståndarna till onödiga farliga lägen. Jämn andra halvlek men inte vad den frusna publiken hade förväntat sig. 0-4 och första DM förlusten.Trupp: Melker Hansson, Mohammed Algashami, Ali Alawieh, Shkumbin Bilalli, Arash Saleh Mohammad, Hassan Alawieh, Hossein Hassani, Brian Lundgen Hoeing, Sebastian Håkansson, Arben Krasniqi, Robin Svensson, Liridon Dakaj, Abduqadir Ali Mohamed, Linus Roos, Kushtrim Tashevci, Muhedin SogojevaEfter en tung förlust så var DM äventyret över för denna gången och nu lyfter vi blickarna mot seriestarten som sker torsdag 9 april kl. 19 hemma på Kronetorpsvallen C-plan då vi möter FC Sandzak.

Nyheter från våra lag
 
Huvudsponsor
Storsponsor
 
Sponsorer
Burlövs Nyheter
Everysport Herr, Div 6 , Skåne Sydvästra A
 
Everysport Dam, Div 4 Södra Skåne
Svenska Spel
Sponsorhuset
Folkspel