MFFs Sommarakademi-Dax att anmäla sig!
2017-12-08 16:46

Vill du vara säker på att få plats på sommarens stora fotbollshändelse för pojkar födda 2006, 2007 och 2008?

 

Då är det dags att anmäla dig till Sommarakademin 2018.


Många av våra killar i ABI har deltagit under sommarakademin.
Mycket uppskattat!

 

På MFF:s sommarakademi får du möjlighet att under fyra dagar träna med MFF:s akademitränare tillsammans med ambitiösa och talangfulla spelare från hela landet.

Beroende på vilken åldersgrupp du tillhör klickar du på en av länkarna nedan. Fyll i formuläret. (Notera att både mobiltelefon och mailadress är obligatoriskt.)


Har du frågor kontaktar du oss på sommarakademin@mff.se 

Anmälan
Klicka på länken nedan för att anmäla dig. TÄNK PÅ: Din anmälan är inte aktiv förrän betalningen är gjord.

Pojkar födda 2006

Pojkar födda 2007

Pojkar födda 2008


Avbokningsregler
Avbokning före 31 mars 2018 innebär 100 procent återbetalning.

Avbokning 1 april 2018 fram till två veckor före sommarakademins start innebär 50 procent återbetalning med läkarintyg.

Därefter ingen återbetalning.

Utdelning från Gräsroten- Hjälp oss...
2017-11-29 10:26

Vi tackar alla er som registrerat er genom Gräsroten, Svenska spel. 


Årets utbetalning till ABI var på: 13 966kr


Vi hoppas så klart på att fler registrerar sig inför nästa utdelning.


Så här kan hjälpa till så att Arlövs Boll o Idrottsförening får en del av potten genom att klicka på länken: https://www.svenskaspel.se/grasroten/forening/10933-arlovs-boll-o-if


//Kansliet

SABIK - Utmärkelser 2017
2017-11-27 22:24
Ordf. Göran Fridh, Bosse Svensson & Jennie Johnsson

SABIK, Sällskapet ABI kamrater, bildades den 27/5 1964. Initiativtagare till bildandet var Elvin Persson, mångårig ordföranden i ABI. 


Drömmen, som Elvin hade, var att kunna samla alla dem som under årens lopp mötts i ABI. Syftet var och är att fånga upp de ABI:are, som efter sista matchen eller efter avslutat/pågående ledarkarriär, ville fortsätta att träffas under gemytliga former. SABIK skulle inte vara någon supporterklubb eller sektion inom ABI utan helt fristående. Elvin Persson blev också SABIK:s första ordförande.


Idag  består SABIK av ett drygt trettiotal medlemmar, som träffas två gånger per år. En gång i november samt en gång i mars, årsmöte


SABIK:s funktionärs- och spelarutmärkelse delas sedan 1968 årligen ut, dock under förutsättning att det finns någon funktionär/ledare eller spelare, som gjort sig förtjänt av den.


I år gick dessa utmärkelser till Bosse Svensson samt Jennie Johnsson enligt motivering nedan:


För sitt mångåriga arbete som ungdomsledare och en självklarhet att alltid ställa upp för ABI, när så behövs, så erhåller Bosse Svensson SABIK:s ledar/spelar-utmärkelse för år 2017. Bosse representerar en ABI-ledare när han/hon är som bäst.

 

Jennie Johnsson började sin fotbollskarriär i fotbollsskolan och under 2017 spelade Jennie som 15-åring i A-laget på ett förtjänstfullt sätt. Dessutom har Jennie under året varit ledare fotbollsskolan, där hennes engagemang en gång började i ABI. Jennie uppfyller med råge kraven för SABIK:s ungdomspris. Klubbfajten har startat - Hjälp Arlövs BI att vinna!
2017-11-24 14:08
Arlövs BI tävlar om priser värda 29 000 kr, men Klubbfajten är framförallt till för ni inom Arlövs BI på ett enkelt och roligt sätt skall kunna sprida hur man kan stödja Arlövs BI på de nätköp man ändå skall göra. 

Dax att köpa årets Julkalender!!
2017-11-15 10:01
Nu är det hög tid att köpa årets BingoLottos Julkalender från Folkspel. 

Årets Julkalender har en helt fantastisk vinstplan med upp till 1 miljon, direkt på skrapet. Man kan säga att BingoLottos Julkalender förmodligen är Sveriges bästa och mest lättsålda julkalender. För vem vill inte få chansen att vinna 1 miljon? Dessutom har man varje dag möjligheten att skrapa fram chansen att spela FärgFemman!

Sveriges största julkalender


  • Vinn 1 miljon direkt på skrapet
  • Chans på Färgfemman varje dag
Kalendern kostar 100 kr.

Hör av er till er ledare eller kontakta kansliet.
P05
Vinterserien
2017-11-13 13:12, P05
I lördags startade vår vinterserie i 11- manna och vi startade borta mot Staffanstorp United. 14 glada och pigga killar träffades på Kronetorpsvallen kl 9 för byte till bortaställ och sedan avfärd mot Staffanstorp. Lite nya positioner på en del av killarna men det visade sig fungera bra. 

Vinden var längs med planen dvs att en halvlek i motvind och en i medvind. Vi startar bra och trycker på direkt och skapar chanser. Vi kan dock släppa bollen lite mer till varandra och på så sätt skapa fler chanser för varandra. 
Sedan har vi oturen att få en straff i mot oss i slutet på första halvlek som absolut inte är en. Men vad gör det när vi har Anes i mål som klistrar straffen!!!  

I paus tror jag vi har ledningen med 3-0. Lite oroliga är vi då det är motvind i andra halvlek vilket vi haft problem med under året då vi inte fått bort bollen ordentligt, men så fel vi har. Vi går ut och fortsätter spela bollen och en del av det vi tränat på kommer  fram. Matchen slutar 5-0, men inga resultat räknas förrän efter nyår. 

Vi har en del att jobba med men givetvis finns det en hel del positivt med som vi givetvis plockar med oss också. Stort tack till alla som åker med och stöttar oss i vårt och torrt!!

Med vänlig hälsning
Jimmy &  Marie   
Nyheter från våra lag
 
Huvudsponsor
Storsponsor
 
Sponsorer
Burlövs Nyheter
Everysport Herr, Div 6 , Skåne Sydvästra A
 
Everysport Dam, Div 4 Södra Skåne
Svenska Spel
Sponsorhuset
Folkspel