Huvudsponsor
Storsponsor
 
Sponsorer
Burlövs Nyheter
Everysport - Herr, Div 6 , Skåne Sydvästra A
 
Everysport - Dam, Div 4 Södra Skåne
Svenska Spel
Sponsorhuset
Folkspel
Glöm inte anmäla ert lag till ABI Cupen
ABI Cupen- en cup för P11 och F12
Spelas på Kronetorpsvallen den 18/6 och 19/6

Ett arrangemang av Arlövs BI

Läs mer om vår cup under menyn "ABI Cupen 2016"
F04
F04 - Lilla Torg FF
2016-04-29 21:49, F04
En perfekt avslutning på denna fredagen. Match mot Lilla Torg FF hemma på Kronetorpsvallen med våra härliga tjejer.

Det blev en bra match ikväll. Det tog lite tid innan ni kom in i ert passningsspel men när ni väl får igång det så är ni så duktiga. 
Det blir en helt annan fart på er och på själva spelet.
Det är roligt och se hur ni tar till er det vi tränar på och sen försöker göra det på matcherna.

Tack för ikväll tjejer och bra kämpat. Tack till våra trogna supportrar.
Herr
ABI Herr - IF Lödde DM Match, 0-5 (0-2)
2016-04-29 14:24, Herr

Truppen: Marcus Hansen, Arash Saleh, Johan Westerdahl, Joakim Nordin, Mathias Francis Larsson, Dimos Mpatsiaris, Alexander Brannefalk, Muhedin Sogojeva, Linus Roos, Marcus Johansson, Erik Freij


Avb: Misko Kralev, Kushtrim Tashevic, Andre Carlsson, Christoffer Svensson

Dam
Onsdagens match uppskjuten.
2016-04-25 21:54, Dam
Nu på onsdag skulle damlaget egentligen spelat borta mot Borgeby DFK. Denna match är tyvärr uppskjuten p.g.a. att Borgeby DFK spelar slutspel i DM.
Nytt datum för matchen är ännu ej bestämt.
Nästa gång damerna spelar är tisdag 3/5 nästa vecka och då är det hemmamatch mot FC Staffanstorp som gäller. Avspark 19.00.
Grupp 09
Dagens träningsmatch mot Uppåkra IF
2016-04-24 14:48, Grupp 09
Duktiga kämpar hem med vinst
 
P05
Referat helgens matcher.
2016-04-24 14:43, P05
Uppvärmning mot kyrkheddinge.
2 matcher har spelats i helgen. En i går, lördag,mot Heleneholms SK och en idag mot Kyrkheddinge IF.

Börjar med matchen mot Heleneholm där jag missar de första 5 minuter där tydligen Heleneholm missat en straff. Spelet funkar inte alls under resterande första halvlek och tyvärr jobbar vi inte för varandra, vilket resulterar att vi ligger under med 3-0 i paus.
Efter en liten utskällning i paus kommer killarna in med en helt annan inställning vilket resulterar i att Elton nästan direkt på avspark gör mål. Efter detta har vi taktpinnen hela andra halvlek. Får med oss en straff som Anthon bankar upp i krysset som värsta Ronaldo. Vi fortsätter trycka på men får tyvärr inte in bollen vilket varit ett problem under tid för vår del. Matchen slutar med förlust med 3-2 men med den inställningen killarna har andra så bådar detta bra.

Match 2 var idag och då står Kyrkheddinge för motståndet. Påpekar tidigt för killarna att vi vill se dem spela boll inte några solo raider. Än en gång skapar vi chanser men bollen vill inte in.

I slutet på första halvlek kommer Nelson ner längs kanten och skjuter målvakten räddar och bollen dansar på mållinjen, upp dyker Hajrudin (Harry) och trycker in både boll och målvakt.

Blir lite trötta efter detta och Kyrkheddinge skapar lite innan paus som Alex räddar med sina panter reflexer. Efter ett bra snack i paus går killarna ut igen och efter ca 20 sek har Fares petat in 2-0. Nu släpper det och killarna rullar bollen till varandra. Vi gör 3 mål till och matchen slutar med vinst 5-0. Alla killarna gör under båda matcherna ett bra jobb, men nu ska vi bara försöka att göra det från start istället för att vänta till andra halvlek.  

Tack för denna helgen så ses vi imorgon måndag på träningen.

Med vänlig hälsning
Ghost wrighter..

Nyheter från våra lag