Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
P08
Österlen återhämtar sig fortfarande...
2018-06-30 19:39, P08
Några foton från dagens cup, Änglacupen, en trevlig och relativt välorganiserad cup. Killarna spelade sjysst och bra vilket visade sig på resultatet: 3 segrar blev resultatet. Bra avslut på säsongen. Österlen återhämtar sig fortfarande... ⚽️💪🏼

Trevlig sommar på er alla! 🌞

//Ledarna.
P08
P08 spelar mot P05.
2018-06-25 22:12, P08
En annorlunda träning!
P08 möter P05.
Roligt med lite variation och framför allt lära känna varandra över lagen och få en föreningskänsla!
Roy Hodgson och Crystal Palace till Arlöv: ”Otroligt stolta”
2018-06-25 09:45
Roy Hodgson återvänder till Skåne.Bild: TONY OBRIEN

Sydsvenskan 5 juni 2018, Skribent Niklas Wihlborg


Roy Hodgson och hans Crystal Palace kommer att ladda inför den kommande Premier League-säsongen i Arlöv. Stjärnlaget kommer att ha öppna träningar på Kronetorpsvallen i juli.

Den tidigare MFF-tränaren Roy Hodgson ledde i år Crystal Palace till en elfteplats i Premier League och hade stjärnor som Yohan Cabaye, Wilfried Zaha och Andros Townsend i laget.

I början av juli kommer Roy Hodgson inleda uppstarten av nästa säsong och startskottet blir i Skåne. Premier Leaguelaget kommer att bo i Malmö och ha sin träningsbas i Arlöv på Kronetorpsvallen där laget har tillgång till tre gräsplaner samt bad och gym på Burlövsbadet.

 

Crystal Palaces skånska vistelse kommer att vara mellan den 9:e och 17:e juli.

– Under fyra år har vi haft Bolton och Nottingham från The Championship [näst högsta engelska ligan] här, men i år blir det förutom Bolton även Crystal Palace. Det är vi givetvis otroligt stolta över. Att det nu handlar om ett Premier League-lag som dessutom har en tränare med förflutet i Malmö FF och Halmstad gör ju att det slår betydligt högre än vad det gjort tidigare år, säger Jonny Olsson, anläggningschef i Burlövs kommun.

Att det nu är ett större lag med en mycket välbekant tränare [Hodgson var ju även engelsk förbundskapten under 2012-2016] gör att kommunen tvingas till ett större säkerhetsåtagande än tidigare år.

– Träningarna kommer att vara öppna för besökare, men området kommer att vara inhägnat och det blir inhyrda vakter som kommer att vara på plats för att se till så att besökarna är på anvisade områden och inte stör ordningen, säger Jonny Olsson.

Det som lockat det engelska storlaget till Arlöv är enligt Jonny Olsson det goda rykte som kommunen skaffat sig efter att tidigare ha haft Championship-klubbar på läger på Kronetorpsvallen.

– Vi ger dem tillgång till flera fina gräsplaner och samtidigt har de gym och bad inom bara 150 meter. Vi har inte gjort någon som helst marknadsföring utan det är bara ett gott rykte som gått vidare från klubbarna som varit här tidigare. När Crystal Palace har varit här kommer det säkert att bli ännu mer uppmärksammat. Det finns stora möjlighet att sälja in Burlöv nu, tycker Jonny Olsson.

Crystal Palace skånska vistelse kommer även att innehålla ett halländskt besök. I Halmstad kommer laget att möta Halmstad BK den 15 juli.

Tidigare MFF:aren Erdal Rakip tillhörde i våras den engelska klubben, men ska i sommar ansluta till Benfica.

P08
MFF Sommarakademi
2018-06-21 16:45, P08
Överst: Lukas, Erik, Henry. Nedre : Emir, Benjamin, Bryan. Saknas på bild Benjamin Elleberg
Sju av våra spelare har denna veckan varit på den årliga Sommarakademin som MFF ordnar. 

Det har varit fyra lärorika dagar o killarna är nöjda. 
Herr
Referat: Hardeberga BK - Arlövs BI
Hardeberga BK - ABI Herr, 1 - 2 (1 - 2)
2018-06-21 16:08, Herr

Trupp: Marcus Hansen Warnestam, André Malmqvist, Mathias Franjcic Larsson,

Joakim Sejdijaj Nordin, Arash Saleh Mohammad, Hassan Alawieh, Johan Westerdahl, Mohammad, Abdul Rahim, Erik Freij, Arben Krasniqi, Alexander Brannefalk, Christoffer Svensson, Viktor Pennlöv Vallbom, Alvaro Arias Morel, Dimosthenis Mpatsiaris, Linus Roos


Målgörare: Alexander Brannefalk, Linus Roos


Nästa A-lagsmatch spelas lördag 11 augusti kl. 13 mot Hallands Nations FF hemma på Kronetorpsvallen

Glad Midsommar!
2018-06-21 08:59
Arlövs BI önskar er alla en Glad och Trevlig Midsommar!
Nyheter från våra lag
P04, 18/07 11:46 
P08, 09/07 09:19 
P08, 25/06 22:12 
P08, 21/06 16:45 
 
Huvudsponsor
Storsponsor
 
Sponsorer
Burlövs Nyheter
Everysport Herr, Div 6 , Skåne Sydvästra A
 
Everysport Dam, Div 4 Södra Skåne
Svenska Spel
Sponsorhuset
Folkspel