Fotboll

ABI Herr - Lunds BOIS, 0 - 4 (0 - 4) DM Match
2020-03-16 13:08

Söndagens match ute i Åkarp mot Lunds Bois blev precis tvärtemot tisdagens match.

ABI började matchen på halvfart och med ett sömnigt försvar satte Lund in 0-1. Det dröjde inte länge till tills en onödig frispark gavs till de för randiga och en helt omarkerad Lunds spelare får komma fri och sätta till pannan, 0-2.

Arlövs spelarna började ge signaler om att kroppen var helt slut och det var spelet i ABI också. Arlöv går till halvtidsvila med 0-4. I andra halvlek vaknar ABI till och skapar några anfall med två stycken frilägen som inte resulterade i något mål. Återigen bjuder ABI in motståndarna till onödiga farliga lägen. Jämn andra halvlek men inte vad den frusna publiken hade förväntat sig. 0-4 och första DM förlusten.

Trupp: Melker Hansson, Mohammed Algashami, Ali Alawieh, Shkumbin Bilalli, Arash Saleh Mohammad, Hassan Alawieh, Hossein Hassani, Brian Lundgen Hoeing, Sebastian Håkansson, Arben Krasniqi, Robin Svensson, Liridon Dakaj, Abduqadir Ali Mohamed, Linus Roos, Kushtrim Tashevci, Muhedin Sogojeva

Efter en tung förlust så var DM äventyret över för denna gången och nu lyfter vi blickarna mot seriestarten som sker torsdag 9 april kl. 19 hemma på Kronetorpsvallen C-plan då vi möter FC Sandzak.