P05
Vi tränar måndagar, tisdagar och torsdagar mellan 18:00-19:30 på gräs uppe på Kornetorpsvallen

E-post: P05@arlovsbi.se
ÄNDRAD TRÄNINGSTID TORSDAG 28/9.
2017-09-27 08:36
PÅ TORSDAG TRÄNAR VI KL 17-18.30. 

Med vänlig hälsning 

Jimmy & Marie
Ingen träning idag tisdag 19/9
2017-09-19 10:00
Dagens träning är inställd då kommunen valt att stänga planen pga regnet som kom i helgen. 

Med vänlig hälsning 

Jimmy & Marie
Cup Denmark 2017
2017-08-10 09:52

Fler bilder (+21) >>
Blandade bilder från resan.

Cup denmark 2017.

Då var det dags för ett litet referat kring vår resa till Cup Denmark. Äventyret startade torsdagen den 27/7 med avgång från Kronetorpsvallen kl 14. Då fanns det 12 killar och 2 ledare som skulle iväg 4 dagar för turnering. På torsdagen när vi kom fram var det inkvartering i vår skolsal som gällde samt invigning av turnering, vi hade tur för Bröndby skulle spela Europa league kval mot Hajduk Split och till denna match köpte vi biljetter till för reducerat pris. Ingen bra match men ett litet äventyr.

På fredagen var det dags för match kl 8 mot Trelleborgs FF som vi tidigare under året förlorat stort mot. Killarna väcktes kl 05.40 och kl 6.15 gick vi och åt frukost. Kom fram till planen ca 20 min innan start. Efter en kort uppvärmning var det dags för match. Detta var nog den bästa match vi genomfört på länge och den slutar med vinst 5-1. Allt fungerande matchen igenom.

Efter denna match var det dags för paus till ca 12.30 innan nästa match mot Sandsbro AIK, ett lag från Växjö. Denna slutade med 8-1 förlust.  Vi försökte komma igång men det funkade inte alls för oss samt detta var det bästa laget och även de som stod som slutsegrare av hela turneringen.

Efter en längre paus var det dags för match nummer 3 denna dag och då var det IFÖ Bromölla 2 som stod för motståndet. Denna match var relativt jämn men tyvärr stod Bromölla som slutsegrare med 1-0.

Efter dagens matcher var tanken att vi skulle till Bakken, men detta skulle bli för stressigt kände vi så vi gick till skolan duschade och skulle ta det lite lugn, men det funkar inte med dessa grabbar då det hittade en fotbollsplan och började spela där.

Lördagen hade vi sovmorgon innan det var dags för match mot Nexö BK från Danmark. Vi ställde som krav på killarna att de 3 matcher som återstod skulle vinnas då vi är bättre än dem. Det började inte så bra men killarna visar god moral och ingen ger upp så vi vänder och vinner med 4-3.

Den andra matchen för dagen är mot FC Nakskov även de från Danmark. Nu gör vi tyvärr en riktig plattmatch och förlorar med 7-1. Efter matchen är tanken att de skulle få gå på disko med det fanns många slitna kroppar och det var inte så många som hade intresset för detta, så vi tog en dusch gick bort till Burger King. Käkade i lugn och ro sedan tillbaka till skolan där en del vila andra gick ut och spelade lite fotboll.

På söndagen var det dags för ett finskt motstånd i form av PPJ Helsinki även denna start kl 8 på morgonen. Detta var det lag som inte vunnit några matcher i vår grupp och vi gör det vi ska och vinner med 6-1. I och med denna vinst slutar vi 4 gruppen på 9 poäng och går till semifinal i D-slutspelet och där ställs vi mot IFÖ Bromölla 1. Denna match spelas kl 13 så vi går tillbaka till skolan och packar ihop våra saker och vilar lite. Tillbaka till planen och det var dags för semifinalen, spelar ganska bra och slutar med en 4-2 seger och vi är i final och där ska vi möta FC Olimpas från Litauen.

Tyvärr börjar det båda åska och egna efter semifinalen vilket ger lite obehags känslor.

Finalen börjar i bra tempo men tyvärr tar motståndarna ledningen men vi kämpar på och kvitterar innan paus. Än en gång börjar det mullra och åska vilket ställer till det en del för oss men ingen ger upp. Tyvärr slutar det med en 5-2 förlust. Vi slutar på en 14 plats av 26 deltagande lag.

Jag tycker inte om att skylla på något men tyvärr blir vi lidande av att domar standaren är väldigt dåligt. Grabbarna ska ha en eloge för trots detta kämpar de på. Vi stressar tillbaka efter matchen då bussen skulle hämta oss vi kl 18 och vi skulle duscha innan, alla klara i tid men bussen blir försenad.

Vill tacka alla killarna för en rolig resa trots att vi ledare fick upprepa oss ett antal ggr, men vi är medvetna om att det är så då vi själva var ungdomar för inte så länge sedan=). Hoppas att vi kan göra flera liknande resor och att då kan ta med fler som inte kunde denna gång. Vi är nöjda med hur spelet såg ut i sin helhet med tanke på att vi inte spelat 7-manna på ett halvår.

Målskyttar under turneringen var följande:

Zani 9 mål

Alex 7 mål

Elton 3 mål

Bastian,Fares, Anthon, Sebbe  1 mål

Självmål 1 st 

Tack även till de som tog sig över sundet för att heja på killarna och de som följde via Whats App och inte hade möjlighet att vara på plats.

 Med vänlig hälsning

 Jimmy & Marie.

 


Match mot IF Lödde
2017-02-26 21:46
IF Lödde
Idag var det dags för vår andra 11 manna match och detta var mot IF Lödde P05. Det var 13 st killar som kom till samlingen imorse kl 9. Tyvärr hade vi 2 återbud pga av sjukdomar och hoppas de återhämtar sig snarast. Men som vanligt gör killarna det bästa av situationen. Det slutar visserligen med en förlust på 3 eller 4-0 med det spelar oss ingen roll då vi bara är ute efter att lära oss detta året. Första halvlek tycker killarna själv är bra men sedan tappar vi igen i andra halvlek, riktigt vad det beror på vet vi inte. Trots detta hittar vi en massa positivt vi tar med oss samt saker vi måste träna på. Oavsett finns det mycket kvalitet i dessa grabbar och det är roligt att se att ingen viker ner sig utan sliter på under hela matchen. Nu kör vi på med en veckas träning!!

Med vänlig hälsning

Jimmy o Marie
ABI- Klagshamn
2017-01-29 14:33

Fler bilder (+3) >>
Lite bilder från gårdagen match i vinterserien som slutade med en stabilseger på 5-2. Stort tack till domaren som hoppade in i sista stund och gjorde en stabil insats trots att det var ca 25 års sedan han sist dömde en match.. Mycket bra insats av alla spelare och ledare!!!! Roligt att se bollen gå som på ett snöre mellan killarna. Blickar vi framåt mot en veckas träning =).

Med vänlig hälsning

Jimmy & Marie
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Arlövs Boll o Idrottsförening, 16/10 15:08 
Arlövs Boll o Idrottsförening, 04/10 11:41 
Arlövs Boll o Idrottsförening, 04/10 11:36 
Arlövs Boll o Idrottsförening, 23/09 16:20 
Arlövs Boll o Idrottsförening, 12/09 20:11 
Arlövs Boll o Idrottsförening, 12/09 20:10 
 
Huvudsponsor
Storsponsor
 
Sponsorer
Burlövs Nyheter
Everysport Herr, Div 6 , Skåne Sydvästra A
 
Everysport Dam, Div 4 Södra Skåne
Svenska Spel
Sponsorhuset
Folkspel