Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

P05
Vi tränar på Tisdagar och Torsdagar mellan kl 18.00-19.30 på Kronetorpsvallen.
Se alla tider i kalendern.
Sista seriematchen för ABI P05 mot Eslövs BK⚽️⚽️
2019-10-12 11:56
I lördags var det dags för hösten sista match och vid vinst skulle detta innebära en andra plats i serien. Samling redan 8.30 då vi hade en tidig matchstart samt att vi vet att en del killar har det svårt att komma i tid vid dessa tidpunkter. Vädret kan man inte göra något åt men vi hoppades på uppehåll men när si kom fram öppnade himlen, men sån tur var slutade det regna ca 20 min innan matchstart. Vi gör återigen en bra start och tar ledningen med 1-0 och spelar bra fotboll. Lite osäker på om vi gör 2-0 eller om det blir 1-1 men oavsett så kör vi på. Vi trummar på som vi gjorde sist mot Klågerup med och fortsätter på den inslagna vägen att spela bollen, visst kommer det lite långbollar med men det måste det göra ibland. Det slutar med en vinst på 2-7 och vi tar hem andra platsen. Utan att vara partisk kan vi vara ärliga och säga att vi är det lag i denna serien som spelar mest fotboll, vi har våra dåliga perioder med men vi går inte ifrån våra principer i att försöka spela boll. Vill tacka alla supportar (föräldrar,syskon,mor-farföräldrar) som ställer upp med körning och hjälper till.

Extra stort tack till alla killarna som verkligen visar att de kan!!   

Jim Marie o Alexandra
Linero IF vit - Arlövs BI 5-7
2019-09-08 17:08
Lite fotboll så här en söndagseftermiddag.
ABI P05 ⚽️💙

Vinst 5-7

Höstpremiär !!
2019-08-19 14:37
Från matchen
I Söndags var det dags för höstpremiären och då vi endast tränat 2 veckor eller nästan bara 1 vecka då många kom hem förra veckan från sina semestrar så skulle det spännande att se hur mycket vi orka. Det var GIF NIKE som stod för motståndet denna premiär.  
Vi börjar bra och tar ganska snabbt ledningen med 1-0 och sedan rullar det på och första perioden slutar med ledning. I andra går vi ner oss lite och släpper in dem i matchen, lite osäker på vad det står efter andra men vi leder fortfarande. I tredje perioden kommer vi tillbaka igen och spelar riktigt bra. Det finn fantastiska spelmoment i matchen som vi tränar på och nu syns. 
Vi vänder bollen i backlinjen så vi kan börja om från andra sidan. Vid en mot en läge går vi inte bort oss utan utan bara följer med och låter dem göra misstagen. 
Det slutar med vinst 8-3, så det är även roligt att vi gör mål på de läge som dyker upp. Alla gör en bra insats och sliter men vill ändå lägga ett litet extra plus till vår egen lilla Kanté (Anthon) som är överallt och lite till i denna match. Men som sagt ingen faller utanför ramen utan alla gör ett suveränt jobb och ställer upp för varandra !! 

Stort tack till er alla killar och nu kör vi vidare på detta!!!

Jimmy, Marie och Alexandra.  
Mål i B-lagsdebuten
2019-08-13 13:32

Två av våra duktiga 14-åringar, Julian Wierup och Bastian Ringgenberg, debuterade i dag i B-lagsmatchen, Skegrie BK – Arlövs BI.

 

Matchen slutade 2-3 och Bastian Ringenberg var en utav målgörarna. En magisk känsla för honom.

Med på planen var även killarnas tränare, Jim Ringgenberg, vilket gjorde det ännu roligare för dem.


Precis så här ska det vara, de unga sugna spelarna får en chans att skolas in i seniorfotbollen på ett bra sätt. Förhoppningsvis kommer fler av killarna i laget få testa på detta under hösten!


Stolta ledare till Killarna i P05

Torns IF - ABI 1-6
2019-06-16 20:14
Foto. Vår bästa fotograf Majlind
Sista seriematch spelades borta mot Torns IF
Slutresultat 1-6

Då alla resultat för helgen inte är inrapporterade än, vet vi inte exakt var vi hamnar. Troligen på en 5 plats. 

Bra jobbat !Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Arlövs Boll o Idrottsförening, 13/11 11:12 
Arlövs Boll o Idrottsförening, 11/11 14:07 
Arlövs Boll o Idrottsförening, 06/11 13:00 
Arlövs Boll o Idrottsförening, 05/11 11:33 
Arlövs Boll o Idrottsförening, 10/10 09:48 
Arlövs Boll o Idrottsförening, 03/10 07:09 
 
Huvudsponsor
Storsponsor
 
Sponsorer
Burlövs Nyheter
Everysport Herr, Div 6 , Skåne Sydvästra A
 
Everysport Dam, Div 4 Södra Skåne
Svenska Spel
Sponsorhuset
Folkspel